Dieplicht.nl

Nieuwe Tijden,

 

Doe het maar eens. Die belangrijke beslissing nemen. Waarvan je eigenlijk al jaren wist dat je die wilde nemen. Maar ‘iets’ weerhoud je er van om die knoop ook daadwerkelijk door te hakken.

Of het nu gaat om een scheiding, een nieuwe baan zoeken enz. Het blijft niet makkelijk. Want immers, wat je ook doet, het heeft gevolgen voor de mensen om je heen.

En zeker als die keuze betekend dat je leven totaal anders word. Kan het voor anderen heftig zijn.

Maar betekend het dat je dan maar niet die belangrijke stap moet zetten?  NEE! Want jij word er dan niet bepaald gelukkiger op. Wat wel aan te raden is, m de mensen in je directe omgeving, rustig op de hoogte te stellen. En geef ze de ruimte om hun emoties te uiten. Maak duidelijk dat het vast staat, dat dit staat te gebeuren.

En als je zorgt dat je geen ruzie met elkaar krijgt, wat niet altijd makkelijk is. Dan zul je zien, dat er voor iedereen een andere deur opengaat. Wie weet word de relatie juist beter. Want jij zit lekkerder in je vel. Je bent de persoon die je altijd al hebt willen zijn.

 

Ook ik ga nu door zo’n periode heen. Ik heb het heel lang niet willen weten. Maar inmiddels weet ik, ik maak de juiste keuze. Het voelt goed. Ik probeer de personen die er direct mee te maken hebben, met zo veel mogelijk respect te behandelen. Dat geeft mij ook een goed gevoel. Maar ik wijk absoluut niet van mijn koers af.

 

Tot slot: ik houd van verassingen, dus wie weet wat er nog allemaal staat te gebeuren. Nu er binnenkort meer tijd en ruimte in mijn leven komt.

 

 

Veel liefde en licht gewenst voor iedereen.

 

Nupur.

 

Wij zijn allen een deel van Gods perfecte universum.

 

Een quote van mezelf waar ik geheel achter sta.

De wereld om ons heen lijkt je vaak te willen vertellen, dat je niet perfect bent. En dat schoonheid  slechts voor een handje vol mensen is.

Dit is een grote leugen. de waarheid is dar iedereen perfect en mooi is. ieder mens is uniek.  Juist die verschillen vind ik geweldig mooi. ik kan hier enorm van genieten.

 

Verder dien jij j af te vragen, zou Vader/moeder God werkelijk, de ene mens die hij geschapen minder perfect en mooi vinden dan de andere mens die hij geschapen heeft?  Dat lijkt mij niet.

We maken allen deel uit van dit universum, en ook het allerkleinste dingetje wat jij kunt bijdragen om de liefde en licht te verspreiden onder de mensen. Maakt een enorm verschil.

Nooit kan jou leven nutteloos zijn, want ook jou leven heeft waarde, Jij mag er ook zijn, gewoon om wie jij bent.

 

Liefde en Licht,

 

Nupur.

 

( vrijdag 1 september 2017)

 

 

Betekenis van je droom?

 

Iedereen kent dat wel, je ligt lekker te slapen. Maar je hebt een vreemde droom. Een droom die je al vaker gedroomd hebt. Er gebeuren vreemde dingen. Waar je geen verklaring voor hebt. En als je vervolgens op het internet of in een droomboek op zoek gaat naar de betekenis van je droom. Word je er niet veel wijzer van.

De uitleg die word gegeven aan de verschillende symbolen, die er in je droom voor komen, kloppen niet met wie jij bent. Het is allemaal erg vaag.

 

Ook ik heb dat jaren gehad. Hoe ik ook zocht, ik vond het niet. Pas toen ik niet meer in boeken op zoek ging, maar stap voor stap  naar de droom ging kijken. Pas toen begon ik meer over dromen te leren. Ik heb geleerd dat een droom niet alleen bestaat uit symbolen maar, wat ook mee speelt zijn je gevoelens die er zijn, ten tijde van de droom. Dan is er ook nog je persoonlijk leven, die een rol speelt in je dromen.

 

Verder zijn er ook nog eens verschillende dromen.

Je hebt Lucide dromen: Een droom waarin je weet dat je droomt , en de droom naar je hand kan zetten.

Het kan ook zijn dat je droomt over een “vorig leven”.

Of je krijgt een droom die bestaat uit een boodschap van de Goddelijke wereld.

Een andere vorm is, dat je droomt over je leven, je angsten, dat wat je moet overwinnen.

Bijvoorbeeld, ik droom veel dat ik mijn dochter kwijt raak. De betekenis? Simpel, dat is mijn angst om haar kwijt te raken.

Dan heb ik het nog niet eens gehad over dromen, die de toekomst voorspellen. In symbolen of in andere vormen.

 Als ik voor anderen een droom uit leg, wil weten, wat er precies gebeurde, en hoe jij je op dat moment voelde. En wat er precies in je eigen leven afspeelt, kan belangrijk zijn.

Als je meer wilt weten, over dromen. Neem dan contact met me op.

Lieve Groetjes,

 

Nupur.

 

Ogen!!! DE ramen van de ziel.

 

Ik teken gewoon puur voor de lol ogen. Dat is weer eens iets nieuws. Drakenogen, maar ook de ogen van mijn man en dochtertje. En natuurlijk mijn eigen ogen.

Dat laatste bleek nog het moeilijkste van alles. Maar waarom eigenlijk?

 

In deze tijd van digitalisering, kijken we sowieso elkaar nog maar weinig in de ogen. In ieder geval veel minder.  Als we dat wel zouden doen dan zouden we zien wie die persoon is die er eigenlijk voor je staat. Dan zou je echt zien of het goed met iemand gaat.  Maar het is ook erg lastig, hoe langer je kijkt hoe dieper je de gevoelens van de ander ziet. En die kunnen soms best confronterend zijn.

 

Weet je wat ik het moeilijkst vond? Om lang in mijn eigen ogen te kijken. Ik vroeg me af waarom dat nu eigenlijk zo was. Naar jezelf kijken vinden de meeste sowieso moeilijk. Je ziet jezelf in een ander licht dan de mensen om je heel doen. Vaak negatiever.

Maar zou het ook niet zo zijn dat we bij ons zelf iets diepers zien? De liefde en kracht van je ziel? Of juist je onzekerheid en angsten, die zo zorgvuldig probeert te verbergen.

Is het niet zo, dat als je in een anders ogen kijkt je dan ziet hoe het werkelijk met iemand gaan? En gelden die regels dan ook niet voor ons zelf?

Ja hé, je kijkt jezelf dan aan en word heel erg met diepere zelf geconfronteerd.

Maar als je weet dat ieder mens liefde is, En dat jij als mens mag bestaan, mag leven leren en liefhebben. En dat je een juweel bent. Dan word het ook minder angstig om in je eigen ogen te kijken.

 

Lief Nupur.